Star effekter för en billig penning

Jag har ett tips om hur man kan lyfta en bild på ett billigt men supersnyggt sätt! Det kallas Star Filter och finns att köpa för ungefär 80 kronor – vilket är väldigt lite med tanke på hur fint det blir.

Utan Starfilter
Utan Starfilter
Starfilter
Starfilter

På bilderna ser ni hur det blir om man tar med ett star filter respektive utan. Visst ser det fint ut? Jag tycker att det är en riktigt härlig effekt, och det blir väldigt snyggt. Jag använder det inte alltid, men ibland. Något jag verkligen skulle vilja göra är att ta kort med hög slutartid samt star filtret i Göteborg en kväll, gärna i Frihamnen med alla ljus. Lång slutartid och Star Filter kommer göra bilden oslagbar!

Jag är jätteglad att jag har köpt detta filter, det blir mycket roligare att fota ljus med detta. Och med ljus menar jag inte stearinljus, utan alla former av ljus. Dessutom kan man skruva på fler filter på varandra, så jag har till exempel provat med både star filter och close up filter. Så inte nog med att man kan ta en snygg närbild – det blir en fräck effekt på ljuset också.

Jag tycker att detta är en superbra investering för dig som fotar, du får till en rolig effekt på dina bilder till en billig peng, och du kommer garanterat ha roligare när du är ute på dina fotoäventyr!

Av: Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *