Sia’s Close-Up filter

Jeg har ett speilrefleks kamera med det vanlige 18-55mm objektivet.
Dette fikk jeg for ikke så lenge siden, og med en gang merker jeg at det ikke helt levde opp til det jeg trengte, bl. a kom jeg ikke nærme nok det jeg ville ta bilde av.

Så da var det og lete etter macro objektiv, men jeg hadde ikke råd til og legge ut mange tusen… Så hva skulle jeg gjøre? Løsningen kom en dag jeg var innom en fotoblogg, hun snakkte om sine fantastiske filter og bildene imponerte meg. Kunne det være så billig og samtidig funke så bra?

Jeg tok en sjangs og bestillte meg to close-up filter fra kamda med styrke 4+ og 10+. Jeg skulle ikke angre. Nå bruker jeg close-up filter når objektivet ikke strekker til. Jeg har har hatt veldig god nytte av de til dråpebilder, nærbilder av smykker, blomster, greiner, frost, og altmulig! De er med i veska mi sammen med kamera overalt!

Close-Up fotografering
Close-Up fotografering
Fotografera Orkide med Close-up filter
Fotografera Orkide med Close-up filter
Fotografera skrift med close-up filter
Fotografera skrift med close-up filter
Fotografera smykke med close-up filter
Fotografera smykke med close-up filter

Jeg kan så absolutt anbefale close-up filter viss du ikke vil legge ut tusenvis unødvendig på macro objektiv.

Av: Sia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *