Close-up & Star Filter

Jeg har et Canon EOS 450D speilreflekskamera og helt til nå nylig har jeg brukt kit-objektivet 18-55mm som fulgte med kameraet. I begynnelsen da jeg ikke kunne mye med kameraet var jeg fornøyd med objektivet, men etter en stund merket jeg at det ikke var bra nok.

Jeg ønsket å ta nærbilder av ting og det kunne ikke dette objektivet hjelpe meg med. Alternativet var å kjøpe et macro-objektiv, noe jeg syntes kunne bli litt dyrt i og med at jeg ikke kom til å få bruk for det hele tiden. En dag kom jeg over en fotoblogg hvor jenten bak bloggen skrev om noe som het kamerafilter. Jeg visste først ikke hva det var og måtte søke litt rundt på internett for å lære mer. Det virket jo som et veldig bra alternativ for et nytt objektiv.

Jeg bestemte meg raskt for å bestille to objektiver hos www.kamda.se for å prøve dette. Jeg bestilte et Close-Up +10 filter og et Star x8 filter, kun få dager senere lå de i postkassen. Jeg ble positivt overrasket og angrer ikke, da spesielt ikke på Close-Up filteret. Det gjorde objektivet mitt til noe helt nytt. Jeg kunne ta nærbilder av det meste. Vanndråper, hårstrå, blomster og masse mer. Jeg er veldig fornøyd og bruker det når jeg vil nært noe. Star-filteret gjør lyskilder om til ”stjerner”, noe som kan bli en stilig effekt på bilder. Jeg er fornøyd med det også, men det blir ikke brukt like ofte.

Close-up +10:

Close_up Filter
Close_up Filter
Close-Up Filter
Close-Up Filter
Close-Up Filter
Close-Up Filter

Star x8:

Star Filter
Star Filter

Jeg vil anbefale alle å kjøpe filtre til kameraet sitt. Det finnes mange forskjellige typer som gjør objektivet til noe mer enn utgangspunktet, til en billig penge.

Av: Hilde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *