Nicolinas’s Close up +4 & +10 filter

Jag köpte först ett Close-Up +4 filter från kamda.se och sedan ett Close-Up +10.
Självklart var jag väldigt nyfiken på ifall man kunde fota med både Close-Up +10 & Close-Up +10 samtidigt. Och när jag provade, så märkte jag genast att man kom mycket mer närmare objeket och att bilderna blev jättebra.

Det var nog lite svårare att fokusera än i vanliga fall, men när man väl kunde ta en bild blev de superbra. Jag använder dessa filter när jag fotar växter och det ska jag fortsätta med. Dehär är något som alla enligt mig borde ha i sin kameraväska!

Bilderna är fotade med Canon EOS 500D och objektivet 18-55mm Close-Up +4 & Close-Up +10 (och motljusskydd).

Av: Nicolina.
Alla artiklar av Nicolina.

2 comments

  1. Går det att fästa båda filtrerna samtidigt på kameran? Hur bär du dig åt då?
    Funderar på att skaffa ett close-up +4 filter. Vad är det för skillnad på ett close up +4 och ett close up +10 filter?

    Tacksam för svar, gärna via mejl eftersom jag kollar där oftast.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *