När används halvtonade rosa filter?

Ett halvtonat rosafilter används ofta vid fotografering av soluppgångar eller solnedgångar eftersom det förstärker de varma färgerna i bilden och ger den en lätt rosa ton. Personligen tycker jag också att man bra kan använda filtret vid bröllopsporträtt eller andra typer av porträtt ute i naturen, eftersom man med ett rosafilter får en romantisk effekt i bilden. Jag, som flitig landskapsfotograf, kommer ha stor användning av mitt Haida halvtonat rosafilter när jag fotograferar soluppgångs- och solnedgångsbilder samt när jag vill få en lite romantisk touch i mina bilder.

Jag kan varmt rekommendera detta filter till övriga fotografer!

Av: Linda Sjölund

Blogg: http://lindasjolund.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *