Gillar du effekter av filter?

Ett star-filter har brytpunkter som bryter ljuset. Jag har ett star6-filter och det filtret har 6 stycken brytpunkter och ljuset blir så stjärnformat. Det finns även filter med 4 och 8 brytpunkter. Ett enkelt och spännande sätt att experimentera med fotograferandet ute på plats. En rolig leksak att utöka kamerafamiljen med helt enkelt.

Inköpet av mitt star6-filter var ett spontanköp. Jag köpte det då jag tyckte att det lät spännande och intressant. När jag sedan testade det så blev jag inte besviken. Jag har använt mitt filter i solljus och under en kvällsfotografering vid Skanstullsbron i Stockholm. Och fler gånger kommer jag att använda det. Funderar även på att köpa ett star8-filter.

Så, som skrivet, gillar du effekter och att leka med ljuset så är det här filtret något som jag kan rekommendera.

Av: Annie.

Alla artiklar av Annie.

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *